Články
Top

Medaile

Medaile jsou neobyčejné upomínkové předměty, které se nejčastěji předávají vítězům na nejrůznějších sportovních kláních, eventuálně i na zajímavých dětských a skupinových akcích. Tyto drahocenné trofeje vnesou neopakovatelnou soutěžní atmosféru do všech táborových her, školních pořádaných akcí, olympiád a turnajů. Proto jsou tyto vyznamenání precizně opracované do nejmenších detailů, vyrábí se v několika variantách. Z nichž nejčastěji natrefíte na medaile o průměru 4, 5 a 6 cm. Ovšem vzácností nejsou ani model y o průměru 4,5 a 7 cm. Všechny se dle přání zákazníka opatřují vhodným emblémem a originální stuhou. Ta bývá v černobílé, modrožluté, zelenožluté nebo modrobílé barvě, vybrat si lze i barvy trikolóry.
 


 

Stříbrné, zlaté a bronzové medaile jsou zhotoveny z lehkého kovu, který se blyští na slunci. V nabídce lze najít i modely s patinovou mosazí anebo ve variaci antik. Některé z nich dominují zdobným vystouplým reliéfem.

Medaile mívají klasický kulatý tvar, není to ale pravidlo. Mezi nimi se ukrývají přímo umělecké skvosty, které vynikají nezvyklou podobou. Kromě osmicípých hvězd, obdélníků se zaoblenými hranami, kosočtverců a oválů se na trhu objevují medaile s vyřezávanými motivy a ryteckými prvky.

Medaile MD41 

 Nejlevnější varianta o průměru 3 cm Vás vyjde na 24 Kč, jde ale o jednoduše řešenou medaili. Pokud máte zájem o propracovanější model, tak za něj zaplatíte zhruba 45 až 135 Kč. V online obchodu pohary-bauer.cz v sekci medaile na Vás čeká široká nabídka těchto trofejí. Prohlédnout si tu můžete i další vynikající předměty, jako jsou poháry SUPER EKONOMY, EKONOMY, STANDARD a LUXUS. K dispozici jsou tu i lehké sportovní talíře z prvotřídního kovu, skleněné trofeje, originální figurky na podstavci, diplomy, plakety, vavřínové sportovní věnce o průměru 50 cm s krásnou stužkou.

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.