Články
Top

Víme, v jakých sportech se používají trofeje

Trofeje mají své nezastupitelné místo snad na každé sportovní akci, té dodají jistou grácii, jedinečnost a prestiž. Ať už jde o soutěž na místní, regionální, celostátní či mezinárodní úrovni. Zatímco mezi všemi sportovními účastníky probouzí tento výjimečný artikl zdravou soutěživost a náramné nadšení. V momentě kdy si poprvé vítěz potěžká v ruce nablýskané ocenění, pocítí nával štěstí a radosti. Na tento vzácný okamžik bude jedinec vzpomínat ještě mnoho let. Navíc vítězná trofej stojící na poličce mu tyto nevšední zážitky vždy připomene.

Skleněná trofej CR20186

Trofeje potěší patrně každého, ať už se jejich cena pohybuje v řádech tisíců anebo pár stokorun. Trofeje mohou být vyrobeny z plastu, keramiky, skla, křišťálu, kusu dřeva, levnějšího nebo dražšího kovu. Při jejich výrobě lze použít i mramor. Tyto prvotřídní materiály se dají mezi sebou velmi dobře kombinovat, vznikají tak přenádherné edice, v nichž se snoubí moderní styl s elegancí a kvalitou. Běžně existují levné kolekce pohárů, střední trofeje, velké poháry v luxusním provedení a exkluzivnější putovní poháry, jejž dosahují délky jednoho metru. Organizátoři sportovních akcí si ovšem mohou vystačit i s figurkami na podstavci, skleněnými trofejemi s potiskem, medailemi, plaketami, talíři, věnci či kovovými diplomy.

Skleněná trofej CR20187

V rámci fotbalových soutěží vedou různě řešené poháry se zdobnými prvky. Oblíbené jsou i zlatozelené, zlatostříbrné, stříbrožluté a stříbrozelené trofeje. Ty mohou být doplněny figurkami fotbalisty s mičudou. Objevit se tu mohou zbarvené fotbalové míče. K dalším atraktivním upomínkovým předmětům s fotbalovým vyobrazením patří skleněné trofeje na zajímavě upraveném podstavci, modely v kombinaci skla a dřeva, neobvyklé medaile a plakety.

Skleněná trofej CR20206

Hokejové trofeje vynikají krásně vyobrazeným motivem, na kterém může být hokejista, brusle, hokejka, puk, píšťalka aj. Pro tento sport jsou vhodné i figurky na podstavci, medaile, plakety, poháry atd.

Skleněná trofej BC0004

Tenisové turnaje se zakončují skvělými trofejemi ze skla, které mají jedinečné křivky. Těmto modelům nechybí ani kvalitní potisky. Populární jsou také figurky, poháry, diplomy a medaile.

Golfová trofej - kombinace skla a dřeva CRG5036

Golfové trofeje uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Tyto verze jsou oživeny golfovou tématikou. Některé jsou opatřeny skleněnými, dřevěnými či mramorovými podstavci, jiné nedisponují žádným podstavcem. Vedle klasických čirých skleněných trofejí se připravují taktéž i skleněné varianty v modré nebo zelené barvě.

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.