Články
Top

Kategorie pohárů

Z naší široké nabídky pohárů a sportovního ocenění si vybere každý. Nezáleží na tom, zda vám padnou do oka nízké poháry, poháry s pokličkou či bez pokličky, stříbrné či zlaté. Všechen sortiment je vyroben z kvalitního a prověřeného materiálů s moderním i klasickým designem. Poháry v e-shopu se dělí do těchto produktových řad:

Ekonomická řada pohárů

Nejlevnější poháry je možné zakoupit v řadě ekonomy a super ekonomy. Těla ekonomických pohárů jsou připevněna na dřevěných či mramorových podstavcích. Tento typ pohárů je určen především pro akce neprofesionálního rázu. I na tyto poháry je možné umístit emblém s libovolným potiskem.
 

Standardní řada pohárů

Ve vyšší řadě naleznete produkty zasazené do stylových podstavců. K některým pohárům je krom emblému standardně dodávána poklička, kterou je možné odklápět či je uchycena napevno. Poháry standard působí honosněji než předešlá kategorie.
 

Luxusní řada

Jednoznačně nejvýraznější je luxusní řada pohárů. Poháry Luxus pořadatelé kupují především pro specifické a unikátní kulturní, společenské a sportovní akce. Při výrobě a návrzích pohárů se dbá na kvalitu, bezchybnou propracovanost a design pro výjimečný vzhled.

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.