Články
Top

Poháry, jejich využití a význam


Koná se u Vás, nebo v blízkém okolí sportovní turnaj, nějaká soutěž či výstava? Na takových událostech nesmějí chybět poháry. Co by, to bylo za událost, kdyby výherce, za svojí píli a snahu nedostal žádné ocenění. Žádnou upomínku, která by, mu připomínala jeho úspěch.
Už v dávných dobách poháry hráli velkou roli. Rytíři se o ně utkávali v turnajích, ale až později se poháry dostali do světa vrcholového sportu, kde zaujímají čestné místo a vyhrát takoví pohár je nevýslovná pocta. Dnes se ocenění v podobě pohárů, diplomů, či medailí objevuje i při například rybářských soutěží, na různých amatérských turnajích, i na výstavách psů a dalších domácích mazlíčků.
Možná i vy jezdíte na vodácké tábory, chatové tábory, tábory s pod-sadovými stany a podobně. Každý rok se dětem jistě snažíte zajistit spoustu zábavy. Každý rok vymyslíte nové celo-táborové téma a na tohle téma, pak přemýšlíte nad hrami, které by, se k tématu hodili. Většinou Vám trvá vymyslet hru až několik hodin a děti hru dohrají během deseti minut. Co takhle vymyslet něco zcela nového, děti to bude bavit a vy se tolik nenadřete. Rozmístěte po táboře a třeba i po lese, malé papírové pohary, které budou děti hledat, oddíl který nasbírá pohárů nejvíce, dostane pohár opravdoví. Aby to nebylo ostatním oddílům líto, dejte jim také poháry, které můžou být menší. Děti budou mít motivaci a budou rády vzpomínat na senzační hry, za které potom dostali odměny.

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.