Články
Top

Trofeje pro hráče šipek

Pořádáte turnaje v šipkách? Odměňte závodníky trofejemi. Zde přinášíme výběr těch, které účastníci ocení.

1. Vyšší typ poháru je vyrobený z akrylátu. Jasným prvkem je šipkový terč, který upoutá pozornost a na poličce doma bude jasné, za co ho majitel vyhrál. Podstavec je černý jako celá trofej. V ceně trofeje pro hráče (239 Kč 14 cm výška) není cena štítku.

2. Velký pohár z akrylátů potěší každého hráče v šipkách. Motiv terče i šipek jasně symbolizuje, za co výherce dostal trofej. Podstavec si můžete vybrat zlatý, stříbrný a bronzový a má výšku přes 20 cm.

Cena za trofej je od 296 Kč a to bez štítku na podstavci.

3. Jsou to hvězdy turnaje, obdarujte je hvězdnými trofejemi. Motivem je zlatý terč a 3 šipky. Výška je přes 10 cm a pořídíte ho od 119 Kč. Podstavce se snižují směrem od 1. k 3. místu a podstavce jsou v barvách zlaté, stříbrné a bronzové.

4. V skleněném provedení zasíláme hranatou trofej. Na zadní straně potisk, vepředu popisujeme laserem. Trofej je s motivem terče. Za trofej 21 cm zaplatíte od 229 Kč.

5. Chcete odměnit velké množství hráčů a máte malý rozpočet? I na tyto případy jsme mysleli. Akrylátová medaile pro hráče šipek se stuhou kolem krku má motiv šipek a terče. Nejmenší průměr medaile pořídíte za 20 Kč. 

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.