Články
Top

Sportovní triumfy


Již od pradávna se lidé snažili v něčem vynikat a pořádali různé turnaje a soutěže. Každý triumf byl dlouho oslavován a vítěz byl uctíván. V období válek, to byli vojevůdci, kteří triumfovali nad nepřáteli a dále pak sklízeli ovace a velké uznání. Pro takové ocení, byla stanovena přísná pravidla, která zahrnovala i počet nutných obětí, které ve válce padly.

Dnes už můžeme být rádi, že pro ocenění, nebo osobní triumf nemusíme podnikat tak kruté činy. Dnešní doba nabízí mnoho možností, jak dosáhnout úspěchu. Někdo rád sportuje, někdo rád maluje a věnuje se uměleckým pracím, další zase sbírá nejrůznější předměty, pěstuje vzácné rostliny, zvířata, řídí motorová vozidla a mnoho dalšího. Pro někoho je to koníček a pro někoho velký kůň. Když už se s koníčku stane, takoví kůň, snažíme se být stále lepší. Vše záleží na dlouhých a pečlivých přípravách. Po dlouhém úsilí, však přichází zasloužená, sladká odměna. Ať jsou to poháry, trofeje, medaile, ale i diplomy, každé takové ocenění v nás probudí hřejiví pocit a touhu po dalším vítězství. Právě takové ocenění, kterým jsou již zmíněné poháry a trofeje, nám budou navždy připomínat nejen vydařený den, ale i den, kdy jste něco dokázali a nad někým jste triumfovali. Fotografie bezesporu zachytí krásné okamžiky. Poháry, trofeje a medaile, jakoby uměli nahrávat vzpomínky a při každém pohledu na ně, nám ty vzpomínky připomenou.

Jednou se Vás budou ptát vnoučata, na příběh, který poháry skrývají a Vy jim budete napínavě vyprávět, jak chutnalo Vaše vítězství.

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.