Články
Top

Tipy na nejlevnější sportovní dárky

Netušíte, co máte dát svým nejbližším a kamarádům k svátku, narozeninám nebo jen tak pro radost? Pro tyto případy máme pro vás několik tipů na nejlepší sportovní dárky, které ocení nejeden sportovní nadšenec.

Za prvé můžete daného člověka obdarovat modelem sportovního poháru doplněným štítkem s vtipným textem. Na výběr máte nejenom kalichy na dlouhé a štíhlé stopce, ale i korpulentní verze, figurky na podstavci, akrylové trofeje, medaile, papírové diplomy, luxusní plakety v dárkové kazetě či broušené sklo.

Pohár SUPER EKONOMY SE0013

Za druhé můžete jisté osobě věnovat sportovně laděnou knihu. Především poohlédněte se po titulech Macho Milan: Fotbaloví géniové, Sparta Praha srdce naše, Encyklopedie fotbalu, Světové fotbalové rekordy, Sportovní gen, Tréninková bible pro cyklisty, Tenisové drily, Funkční trénink.

Za třetí můžete sportovně aktivnímu jedinci pořídit činky, švihadlo, gymnastický míč, model míče s masážními výstupky, raketu, stolní tenis, trampolínu, kolečkové brusle, přilbu a mnoho jistých úžasných věcí. Ti z vás co chtějí utratit nemalé peníze za dárek, se můžete zaměřit na fitness a posilovací stroj.

Pokud dotyčnou osobu velmi dobře znáte, pak si můžete dovolit ji koupit nějaký stylový kousek oblečení. Asi sáhnete po sportovním outfitu, který se vyznačuje stylovosti, pohodlností, prodyšností a jistou módností. Jako dárek dát můžete bundičku, mikinu, svetr, tričko, kalhoty, čepici nebo kšiltovku. Sportovci uděláte velkou radost i funkčním prádlem, tepláky, ponožkami či vestičkou. Vybrat k tomuto kousku můžete i sportovně laděnou obuv anebo sportovní doplňky.

Někteří z vás určitě sáhnou po samonafukovací karimatce, krabičce poslední záchrany, kempovém nádobí, praktickém ručníku nebo kvalitním stanu.

V neposlední řadě máte možnost se zaměřit na nápaditější a originálnější dárky, mezi něž patří i fotbalová kopačka se slivovicí, svítící ventilky, blikačka na kolo, toaleťák se sportovním potiskem, boxovací propiska, akrylová klíčenka, otvírák s fantastickým potiskem. Je jenom na vás, čím blízkou osobu obdarujete.

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.