Články
Top

Tipy na levné sportovní náčiní

Dnes již nemusíte pořizovat do své domácí posilovny drahé sportovní náčiní, bohatě si opravdu vystačíte  s pár sportovními doplňky. I s levnými kousky náčiní si dokonale zasportujete. To nám věřte!

Pro začátečníky máme několik tipů na levné sportovní náčiní, které jim v žádném případě nezruinuje rozpočet. Jako první byste měli si pořídit švihadlo. Tato pomůcka v klasickém provedení vás vyjde cca na 40 Kč. Za některá švihadla si mnohem více připlatíte. Skvělé je švihadlo s počítadlem, se kterým budete efektivně a zároveň dynamicky posilovat svalstvo na nohou. Nicméně s tímto modelem máte možnost současně rozvíjet i posilovat činnost daných vnitřních orgánů, taktéž i správnou činnost termoregulace, oběhového a dechového systému. Švihadla s počítadlem mají pevné ručky a jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadných materiálů. Tento druh si pořídíte od 85 Kč. Vybrat si můžete i zátěžové švihadlo. Tento kousek je ideální
pro kondiční cvičení. Počítejte, že vás tento produkt může vyjít na 800 Kč.

Krom tohoto cvičebního instrumentu nesmí u vás chybět posilovač rukou. Tato drobnost vás přijde na vskutku na pár korun. Cvičit můžete se zátěžovými náramky, posilovačem paží, reakčním míčem, zátěžím na kotníky, tréninkovou překážkou, posilovacím válcem, rotanou deskou s magnety a posilovacím kruhem. Výborně se cvičí s gumovým posilovačem, nastavitelným gumovým expandérem, posilovacím táhlem. Fantastická pomůcka je aerobic step, který je vyrobený z tvrzeného plastu a má protiskluzovou povrchovou úpravu. Nechybí tu nastavitelné pozice s dvěma obtížnostmi. Tato cvičící pomůcka je vhodná jak do domácího, tak i do komerčního fitness prostředí. Na cvičení můžete použít posilovací míč či hrazdu.

Nějaké to kilo shodíte i jízdou na kolečkových bruslích anebo chozením s holemi nordic walking. Několik minut denně můžete skákat na trampolíně. Je to oddechová činnost, se kterou si užijete hodně zábavy.

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.