Články
Top

Tipy na sportovní dárky

Pokud jste ještě nezačali shánět vánoční dárky, pak je ten pravý čas se vrhnout do víru nakupování. Co když ale vaši nejbližší jsou sportovní nadšenci? Nemusíte věšet hlavu i na ty obchodníci pamatují.

Takového příznivce sportu můžete pořídit pohodlné sportovní oblečení v módním provedení, jako jsou kalhoty, trička, mikiny, bundy, vesty, roláky, svetry, čepice, rukavice či čelenky. Vybrat lze i pánské nebo dámské termoprádlo, funkční ponožky nebo podkolenky.

Vedle šik sportovního ošacení můžete danému jedinci zakoupit outdoorového vybavení. Na pultech obchodů seženete profesionální svítidla, pouzdra, tašky na rakety, Nordic walking hole, koloběžky, florbalové sety, speed badmintonové sety, batohy, nosiče lyží, kolečkové brusle, helmy, jízdní kola, tachometry, monitory srdečního tepu a mnoho jiných věcí v různých cenových relacích.

Vaši blízcí pod stromečkem mohou najít nejenom permanentku do fitness centra, ale i poukaz na masáže anebo do solné jeskyně. Žádané jsou i permanentky do aqvaparku. Skvělým dárečkem může být i najmutí osobního trenéra, díky němu každý bude vědět, kolik si má nastavit zátěže, na jaké cviky se má zaměřit atd. Navíc trenér pro každého klienta sestavuje individuální cvičící plán.

Poháry

Darovat můžete i víkendové pobyty. Nabídka těchto pobytů je pestrá. K dispozici máte zahraniční víkendové pobyty, též i tuzemské. Strávit krásné chvíle mohou vaši nejbližší kupříkladu v lázeňském a wellness hotelu. V úvahu připadají pobyty na horách či v evropských městech.

Poháry

Pro příznivce adrenalinu je tu nabídka jedinečných adrenalinových zážitků. Darovat dotyčnému můžete projížďku ve voze Hummer H1, Land Rover, Ferrari, Lamborghini. Fantastické jsou i simulátory (Formule 1, ponorky, stíhačky F16, dopravního letadla), víkendy na jachtě, vyhlídkové lety, projížďky na SEGWAY, vyjížďky se spím spřežením, tandemové seskoky padákem, lety balónem, akrobatické lety větroněm, výpravy do středu země.

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.